17-06-2023 / 21:00 - 22:20 Teatre

MICROTEATRE

El somni produccions

SALA PETITA

Tipus de públic: +5

Dissabte, 17 de juny, a les 21 h

MICROTEATRE

Durada: 1 h 20 min (incloent-hi col·loqui)

Aforament limitat (100 espectadors)

Entrada gratuïta (reserva prèvia d’entrades

a la web www.samaniga.es a partir del dimarts 6.06.23)

 

AIXÒ NO ÉS UN MAPA

Direcció: Marta Aran

Autora: Aina de Cos

Intèrprets: Aina de Cos i Lucía Sánchez

Durant quatre dècades, Ana Orantes va intentar escapar de la seva situació moltes vegades; va acudir a la policia, va intentar divorciar-se. Però vivia a Espanya, on, com en gairebé tot Europa, no existien lleis que protegissin la dona de la violència domèstica.

El seu divorci va ser finalment concedit al 1996. L’any següent, Ana Orantes va superar les seves pors i va sortir a la televisió per parlar sobre l’abús que havia patit. Tretze dies després, va ser assassinada pel seu espòs d’una manera tan cruel que la gent en continua parlant avui dia.

Això no és un mapa és una peça de microteatre que vol ser un homenatge a la figura d’Ana Orantes a la vegada que permet crear un espai de debat i reflexió sobre la violència que pateixen les dones a la nostra societat.

 

 

CASA

Creació col·lectiva i interpretació: Catalina Florit, Maria Bauçà i Maria Rosselló

Cada casa és un món i la manera en què vivim i ens fem càrrec parla de nosaltres. Què diria la nostra casa si tingués veu? A través de 3 històries de 3 generacions diferents es mostra la necessitat d’avançar cap a la corresponsabilitat real a l’àmbit de la llar, la família, o a l’àmbit laboral.

Casa és una peça de microteatre durant la qual tres dones, interpretades per Catalina Florit, Maria Bauçà i Maria Rosselló, mostren en clau d’humor i des de la diversitat de cadascuna de les cases, la necessitat d’avançar cap a la corresponsabilitat real en l’àmbit de la llar, familiar, laboral.

 

 

 

Aquesta funció de microteatre compta amb el suport de:

Direcció Insular d’Igualtat i Diversitat

Departament de Presidència

Consell de Mallorca

Tarifa General

0.00 €